IPX: Pump up the volume!

Datatreffet IPX er nær like sikkert som at hausten kjem kvart år. Treffet vert arrangert i starten av haustferien, og i år utan nasjonale restriksjonar.

Ein ny lokal vri på helgekosen

Me kan vel alle vere samde om at det kriblar i våre sosiale celler rundt om i de tusen heimar. Lokale heltar stiller digitalt opp!

Eit tilbakeblikk på 2019

Nok eit år har gått, og me i redaksjonen er takksame for alle som har vitja nettstaden vår, lest våre nye og gamle artiklar, og set stor pris på alle tilbakemeldingar me har fått!

Tivoli til Stord likevel

Var du ein av dei som vart fortvila då det kom meldingar om at det ikkje var plass til det tradisjonsrike tivoliet no tidleg i mai? No har det ordna seg!

Frukost med noko attåt

Denne veka kastar heile kulturskulen seg sjølv ut av sine faste lokaler for å servere folket kultur. På laurdag kan du til og med få det til frukost!

Plantekviskrarane

Har du nokon gong tenkt på at planter kan skape melodi? Den svensk-norske kunstnar- og musikarduoen Lerin / Hystad er i desse dagar aktuelle med både utstilling og album der planter er i fokus.

Peparkakebyen for 14. gongen

I dag tidleg tikka det inn ei gladmelding frå leiar i Stord Røde Kors om at det også i år vert ein peparkakeby å besøke!

Finn fram finstasen – noko er i emning!

Det er kanskje ikkje på ein kvardag ein skal ta den heilt ut, men at Olsen & Jensens viseklubb markerar noko stort på tampen av 2018, det er reine fakta!

TV-aksjonen 2018: Mindre åleine saman

I dag er det stor sjans for at du får bøssebærarar på døra i høve årets TV-aksjon, under mottoet «Mindre aleine saman». I år går den til det gode arbeidet Kirkens Bymisjon gjer for å skapa eit varmare og meir inkluderande samfunn.

Klar for nye smaksopplevingar?

Er du glad i mat og drikke, bør du ta turen til nattrutekaien på Leirvik for årets utgåve av smaksfestivalen «Herifrå».

The computer says; YES!

Til helga startar eit av dei største, og lengstlevande, datatreffa på Vestlandet, nemleg IPX.

Peparkakebyen på Vikjo

Kvifor dra til Bergen, når ein kan besøke vår heilt eigen peparkakeby på Vikjo? Stord Røde Kors Barnehjelp står klar til å ta deg i mot!

Jens’n si spalte

No vil me ha slutt på dette regnet. Me vil heller har fint ver og snø, no når det snart er vinter! Jens’n